Asistent Material

Cum se instalează și se instalează lampa de intrare Lutron Caseta Plug-In Dimmer

by Cristian Rusu
July 31,2023

Plăcile inteligente sunt peste tot în zilele noastre, dar dacă vreți unul care vine cu o telecomandă fizică, lampa Lutron's Plug-In Lutron Dimmer este un priză inteligentă care trebuie luată în considerare. Iată cum să configurați acest lucru.

Lutron este regele comutatoarelor dimmer - de fapt, le-au inventat. Și gama Caseta este excelentă pentru cei care doresc un pic de inteligență în lumina lor, de asemenea. Lampa Plug-In Lampa a companiei este un dispozitiv inteligent de tip plug-esque, care are aproape aceleași caracteristici ca switch-urile de dimensiuni Caseta, inclusiv o telecomandă Pico care însoțește.

Pasul unu: Configurați dimmerul Plug-in

Pentru a începe, conectați dimmerul într-o priză liberă. În mod ideal, veți dori să-l conectați la recipientul inferior, deoarece conectarea acestuia în partea superioară va prelua întreaga priză.

Apoi conectați până la două lămpi în dimmer. Există recipiente de pe ambele părți ale dispozitivului. Asigurați-vă că becurile pe care le utilizați în lămpile dvs. sunt reglabile (se va spune, de regulă, chiar pe bec și în cutia în care se află).

Porniți lămpile la comutatoarele lor, dacă nu sunt deja pornite.

În acest moment, dimmerul plug-in-ului este setat și puteți controla luminile utilizând butoanele de pe dispozitiv. Puteți să activați sau să opriți lămpile, precum și să le diminuați sau să le luminați la orice nivel dorit. Cu toate acestea, controlul luminilor de la dimmerul plug-in nu este chiar ideal, motiv pentru care există telecomanda Pico pentru a face lucrurile mai ușoare.

Pasul al doilea: configurați telecomanda Pico

Începeți prin apăsarea și menținerea apăsată a butonului Oprit de la dimmerul conectorului pentru aproximativ cinci secunde, până când ledul mic LED începe să clipească verde.

Apoi, apăsați și țineți apăsat butonul Off de pe telecomandă timp de aproximativ cinci secunde până când lampa care este conectată la dimmer clipește de trei ori (LED-ul de pe telecomandă va clipi scurt la început, apoi se va stinge și apoi se va bloca din nou când telecomanda a fost asociată).

Telecomanda și comutatorul de conectare sunt conectate între ele. În acest moment, sunteți toți pregătiți și puteți folosi telecomanda pentru a vă controla lumina. Dar puteți crea o comandă rapidă pe care o vom explica în pasul următor.

Pasul al treilea: Configurarea unei comenzi rapide de diminuare (opțional)

Dacă observați că diminuați de obicei luminile dvs. la același nivel, puteți utiliza butonul rotund de pe telecomanda Pico pentru a configura o comandă rapidă de dimensiuni reduse.

Începeți prin a seta luminile la nivelul de luminozitate dorit pentru comanda rapidă. Apoi, țineți apăsat butonul rotund de pe telecomandă, până când indicatorul luminos al indicatorului de lumină de la priză clipește de două ori.

După aceea, ori de câte ori apăsați butonul rotund, luminile se diminuează până la nivelul setat.

  • Cristian Rusu
  • July 31,2023

Leave a Reply