Asistent Material

Termopane Salamander Calculator Preturi Geamuri Salamander

by Cristian Rusu
December 04,2021

Termopane Salamander – Tamplarie gandita pentru clientii exigenti ce doresc mai mult de la ferestrele termopan. Cel mai bun profil de 5 camere de piata.

Extrudarea si infolierea profilelor pe care le folosim se face doar in Germania!

O construcţie este întregită de tâmplăria pvc folosită. Pentru a ne bucura de un mediu funcţional şi confortabil este important să acordăm o atenţie deosebită alegerii tâmplăriei potrivite.

Ieri tâmplăria pvc era considerată un lux, astăzi îşi evidenţiază beneficiile pe care le aduc unei locuinţe. Astfel se obţine cea mai bună performanţă în relaţia pret- calitate- fiabilitate-rezistenta în timp.

Termopanele reprezintă în primul rând înaltă termoizolaţie ce pot ridica funcţionalitatea unei case la cele mai înalte standarde.

Toate componentele unui tâmplarii de termopan sunt importante în ralizarea unei izolaţii termofonoizolante de calitate superioară. De aceea calitatea materialelor trebuie să fie ireproşabilă.

Termopanele Salamander permit cele mai bune pachete de sticlă (Geam Termopan Saint Gobain) cu grosimi de până la 52mm.

Pe profilul de 5 camere se pot monta geamuri de 24mm sau bicamerale de 40mm. Pe profilul de 6 camere se montează doar bicameral (tripan) de 52 mm.

Cu o mare experienţă în montarea de termopane în Bucureşti şi nu numai va oferim soluţii optime pentru casa dvs. Vă asigurăm că preţurile pentru Termopane Salamander propuse sunt pentru a vă da produsul potrivit şi nu cel scump.

Echiparea cu feronerie Roto, aduce o mulţime de avantaje de la punctele de antiefracţie în standard la fiabilitate îndelungată. Ferestrele Salamander albe vin echipate cu armatură de oţel de 1,5mm, iar uşile Salamander cu 2mm. Ferestrele Salamander colorate vin cu armatură de 2mm în cercevea. Cele de 6 camere vin exclusiv cu armatură de 2 mm atât în ţoc cât şi cercevea.

Salamander ca şi Rehau, Gealan, Veka, Trocal sau alţi producători de profile, nu produc ferestre termopan, ei furnizând profilele din PVC la bară de 6m lungime, care ulterior sunt debitate şi concepute ca ferestre ce ajung în casă dumneavoastră.

Toţi aceşti producători de profile, au în portofoliul lor produse de clasă A, produse de clasă B şi produse co extrudate.

Se consideră profile clasă A doar cele cu pereţii exteriori de minim 2,8mm grosime.

  • Cristian Rusu
  • December 04,2021

Leave a Reply