Asistent Material

Cumpara Feronerie si Organe de asamblare la cele mai bune preturi!

by Cristian Rusu
December 16,2021

Feronerie si Organe de asamblare

Feronerie, Organe de asamblare, Coltare, elemente imbinare lemn, suruburi, holszsuruburi, dibluri, lacate

Feroneria pentru constructii este un termen general pentru produse metalice si nemetalice si accesorii utilizate in cladiri sau structuri.

Conform functiei, feroniria poate fi clasificata in feronerie obisnuita si speciala. Feroneria obisnuita este impartita in balamale, sinele glisante, incuietori, cuie, suporturi pentru placi, manere, umerase, dopuri pentru usi, carlige pentru haine, carti de atingere, lovituri cu bile si stifturi pentru placi. Feroneria speciala este strans legata de produsele utilizate in bucatarie si baie.

Feroneria pentru baie include produsele utilizate la construirea si mentinerea aspectului si decoratiei baii.

Feronerie pentru usi include toate acele produse care sunt utilizate fie la decorarea usilor, la intretinere, fie in orice alta functie se afla sub feronerie pentru usa, cum ar fi manerele usilor, elementele de fixare, balamalele, carligele, ciocanele etc.

Feroneria pentru mobila contine acele produse care sunt utilizate pentru a sprijini aspectul, designul si durabilitatea mobilierului.

Feronerie pentru dulapuri: Produsele utilizate pentru a face functionarea dulapurilor se afla sub feronerie, cum ar fi elemente de fixare, suporturi, zavoare, balamale, tractiuni, incuietori etc.

Feronoerie pentru ferestre nu include fereastra in sine, ci sunt componente mai mici care sunt utilizate pentru instalarea, repararea si protejarea geamurilor. cum ar fi extruziuni de ferestre, elemente de fixare, manere, balamale, incuietori si multe altele.

  • Cristian Rusu
  • December 16,2021

Leave a Reply