Asistent Material

Cum se instalează lămpile de ceață

by Cristian Rusu
August 09,2023

Instalarea unor noi lămpi de ceață în vehiculul dvs. poate îmbunătăți vizibilitatea în condiții meteorologice nefavorabile. Cele mai multe kituri vin cu instrucțiuni detaliate despre cum să le instalați și sunt destinate celor care nu au experiență în cablare. Instalarea luminilor de ceață diferă cu fiecare model de mașină. Urmați acești pași pentru a vă ghida în proces.

Metoda 1

Alegerea luminilor de ceață

1

Verificați legislația locală. Anumite zone pot avea restricții privind tipul și culoarea luminilor pe care le puteți instala. Verificați legislația locală pentru a vă asigura că farurile noi respectă reglementările. Nu toate lămpile de ceață sunt aprobate de Departamentul de Transport pentru utilizarea pe șosele.

Metoda 2

Instalați farurile de ceață

1

Asigurați-vă că autovehiculul este parcat și oprit. Încercați să o puneți pe o suprafață cât mai aproape posibilă. Activați frâna de mână.

Deschideți capota. Becurile de ceață ale barelor de protecție sunt, de obicei, sub faruri. Verificați manualul autovehiculului dacă aveți dificultăți în găsirea acestora.

6

Introduceți noul far. Carcasa trebuie să se încadreze în spațiul lăsat de vechiul far. Dacă nu se potrivește, este posibil să fi cumpărat un far incorect.

  • Cristian Rusu
  • August 09,2023

Leave a Reply