Asistent Material

Cum se instalează lumini lineare led

by Cristian Rusu
August 30,2023

- Aug 01, 2020-

Ce este un birouLumini liniare cu suspensie

Luminile liniare cu suspensie de birou se referă la lampa instalată prin atârnarea frânghiului de sârmă de oțel. Acum, cea mai populară este lampa liniară suspendată. Candelabrul de birou nu poate fi folosit doar pentru decorarea iluminatului, dar joacă și un rol în crearea unei atmosfere. Firul de oțel al lămpii cu suspensie este suspendat vertical. În același timp, suportul suspendat al candelabrului de birou a fost instalat cu ajutorul unui regulator de arc sau de înălțime, care poate satisface nevoile diferitelor podele de înălțime.

Care sunt caracteristicile?

1. Economie de energie: 90% economie de energie decât lampa incandescentă și 60% economie de energie pentru lampă fluorescentă

2. Longevitate: până la 50000 de ore, de 30 de ori lampă incandescentă și de 10 ori lampă fluorescentă

3. Protecția mediului: lumină moale, suprafață luminoasă uniformă, fără pâlpâie

4. Știință: fără radiații termice, fără radiații ultraviolete

5. Sursa de lumină LED importată, aspect simplu și generos

6. Redare bună a culorilor, diferite culori deschise pot fi selectate pentru a satisface nevoile diferitelor medii

Cum să alegi poziția de instalare a farurilor cu suspensie?

1. Poziția lămpii de birou nu poate fi instalată după bunul plac. Trebuie să luăm în considerare situația reală, cum ar fi direcția de așezare a circuitului. Fie că poate fi instalat în această poziție poate asigura utilizarea normală a candelabrului și poate reduce unele probleme în circuitul ulterior.

2. Instalarea spațiului candelabru de birou, amplasarea dispozitivului și lămpile de planificare generală și intensitatea iluminării este strâns legată, dacă dispozitivul de birou suspendat linie în centru, dar luminozitatea lămpii nu este suficientă, atunci trebuie să instalați câteva lămpi mici, astfel încât lampa să lumineze mai luminos. Dacă luminozitatea plafonului pe care o alegeți este suficient de mare, efectul illume este bun, se poate instala direct în centrul variolei din sufragerie.

3. Întregul stil de decorare a casei va provoca, de asemenea, influența poziției candelabrului de birou, care va afecta direct armonia camerei de zi. Prin urmare, atunci când determinați orientarea instalării candelabrului, este necesar să combinați decorațiunea pentru a face spațiul confortabil.

4. În general, în funcție de situația zonei, pentru a determina orientarea specifică a reglării dispozitivului candelabru. Lampa suspendată de birou este instalată în centru, astfel încât luminile să se răspândească, îmbunătățind luminozitatea tuturor.

5. Lungimea produselor de candelabru de birou va afecta și poziția de instalare. Dacă utilizatorilor le plac lămpile decorative, trebuie să stabilească din nou locația, cu condiția ca viața normală a casei să nu fie afectată.

Cum se instalează iluminatul cu suspensie LED?

1. Pregătirea materialului: componente de suport: lemn (cub de apă, bandă de lemn, placă de apă cu diferite specificații), aliaj de aluminiu (placă, profil), oțel (secțiune de oțel, oțel plat, placă de oțel);

2. Componente decorative: plastic, placă din plexiglas, sticlă ca distanțier, furnir decorativ extern, placă de disipare a căldurii, placă de cupru; alte accesorii: șuruburi, cuie, nituri, lămpi finisate, adezivi etc .; instrumente de construcție: clește, șurubelniță, ciocan, ferăstrău electric curbat, ciocan electric, ferăstrău manual, riglă, pensulă etc.

3. Metoda de funcționare: în primul rând, încorporați cărămizi de lemn sau piese de fier în stratul structural (cu excepția rulmentului din cărămidă cu apă), determinați poziția de înglobare și proiectați pentru a avea suficient spațiu de reglare;

4. Este ușor de ajustat eroarea pieselor încorporate prin instalarea conectorilor de tranziție pe cărămizi de lemn sau piese din fier și poate fi cuie, înșurubat, sudat și pătruns cu piese încorporate;

5. Conectați suspensorul, brâul și conectorul de tranziție.

Cum să rezolvi lampa cu linie suspendată?

Lampa de suspendare este direct din firul de oțel pentru a suporta greutatea lămpii. Datorită capacității de rulare reduse a grilei de conectare din cutia de agățare, sârma de oțel trebuie legată în interiorul orificiului de ieșire al cutiei de agățare. Pentru instalarea fermă, se pot instala tenon din lemn sau șurub de expansiune și alte elemente de fixare pentru fixarea lămpii.

Candelabrul de birou este utilizat pe scară largă și favorizat de consumatori. De asemenea, poate fi clasificat în funcție de stil și zonă funcțională, care este potrivit pentru toate tipurile de mediu de decorare a casei

  • Cristian Rusu
  • August 30,2023

Leave a Reply