Asistent Material

Lămpi cu LED-uri pentru casă: specii, caracteristici ale diferitelor modele. Lămpi cu LED-uri de uz casnic.

by Cristian Rusu
March 12,2023

Produse cu LED-uri

Becuri

Becuri

Lămpile cu LED-uri sunt o opțiune de iluminare economică modernă atât acasă, cât și în birou. Lămpile cu LED-uri de iluminat salvează până la 80% din electricitate (compararea cu lămpile cu incandescență depășită). În plus, este necesar să se țină seama de faptul că, comparativ cu salvarea becurilor fluorescente, sursele de lumină LED nu au nevoie de eliminare specială. Și aceasta este o economie excesivă pentru întreprinderile mari și instituțiile în care sunt folosite sute de astfel de lămpi, pentru depozitarea și eliminarea căreia trebuie să plătiți bani live.

LED-urile pentru birou sunt mai multe tipuri. În primul rând, trebuie menționate lămpile pentru plafoanele suspendate tip Armstrong. În celulele unui astfel de plafon, este posibilă încorporarea unei lămpi LED pe baza lămpilor T8 cu baza G13. De asemenea, aceste plafoane au capacitatea de a încorpora panourile LED, care sunt foarte convenabile și sigure. Alte tipuri de lămpi cu LED-uri de birou găsesc, de asemenea, aplicație. În diferite birouri pot fi utilizate surse de lumină aeriene, suspendate sau puncte.

Becuri de leving

Lămpi Levitorii vă vor decora interiorul, oferindu-i o mică fantasticitate. În aceste lămpi, se utilizează un sistem de electromagneți speciali, astfel încât partea superioară a lămpii este încărcată permanent deasupra celui inferioară, în care sunt construite LED-uri puternice, segazind atât în u200bu200baer cu aer și în jos - pe bază a lămpii.

Lămpi deasupra capului

Corpurile de iluminat superior sunt universale. Acestea pot fi, de asemenea, aplicate la camere relativ înalte și pentru scăzut. Principalul lucru este că suprafața la care este atașată astfel de lămpi este solidă. Aceste surse de lumină sunt lăsate să fixeze frunzele de oprire a tavanului, dar în cazul plafonul stretch. Acestea nu mai sunt potrivite.

Lămpi suspendate

Lămpile suspendate sunt potrivite pentru camere cu plafoane înalte. Planul lămpii de suspensie este de obicei deschis în orice parte (în jos, în sus, lift) sau imediat în direcții diferite. În ultimul caz, mai multe linii paralele sunt folosite pentru a porni corpul de iluminat (de exemplu, pentru lămpile direcționate în jos și în sus).

Lămpi de plafon.

Lămpile cu LED-uri de birou sunt adesea atașate la tavan. Aceasta este locația optimă în ceea ce privește ergonomia și comoditatea. Pentru plafoanele întinse, încorporate sunt încă aplicate lumini cu leduri. Ele sunt mai economice, ocupă mai puțin loc Și el este încălzit mai puțin.

Lămpi cu puncte

Spoturile sunt utilizate pentru a crea lumină direcțională și a luminii de fundal anumite zone ale camerei (de exemplu, în apropierea oglinzilor, peste mesele de bucătărie sau în dulapuri). Folosind lumina de fundal a punctului, puteți obține efectele dorite, în special o creștere vizuală a înălțimii camerei și altele.

Iluminare decorativă

Lămpi cu LED-uri pentru domiciliu - varietate de opțiuni

În plus față de utilizarea lămpilor cu LED-uri pentru birou, la domiciliu, astfel de surse de lumină au devenit, de asemenea, foarte populare. Acest lucru se datorează nu numai economiilor de energie substanțiale, care îi place fiecare tenor, dar și siguranța celor mai multe lămpi cu LED-uri.

Alegerea lămpilor cu LED-uri pentru casa pe care o puteți rămâne diferite versiuni. În primul rând, este lămpi suspendatecare sunt potrivite în special pentru spațiile cu plafoane înalte. În al doilea rând, puteți utiliza de tipuri diferite Corpurile de iluminat aeriene (rotunde, pătrat, dreptunghiular), care diferă în versatilitate - sunt potrivite atât pentru plafoane mici, cât și înalte. De asemenea, aceste surse de lumină pot fi montate pe pereți.

A treia variantă folosită frecvent a lămpilor cu LED-uri pentru casă - acestea sunt surse de lumină punct. Lămpile de puncte pot completa iluminatul principal, creând un accent ușor pe anumite zone (când tăiați mesele de tăiere în bucătărie, evidențiind oglinzi și dulapuri).

Lampa modernă de uz casnic care a venit să înlocuiască lămpile tradiționale cu incandescență este un echipament de iluminare fiabil și durabil, care permite organizarea celui mai eficient și mai sigur iluminat de spații rezidențiale și a zonelor comune.

La numărul de diferențe preferențiale principale în lămpile cu LED-uri pentru apartamente, case și cabane pot fi atribuite:

Viața de serviciu mare.

Consumul minim de energie.

Lipsa efectului de ardere "clipește".

Siguranța mediului.

Cele mai apropiate de spectrul de radiații de lumină.

Utilizarea corpurilor de iluminat cu LED-uri de uz casnic poate reduce semnificativ costurile de energie electrică, îmbunătățind în același timp calitatea iluminării în întuneric.

Selectarea și achiziționarea de lămpi LED

De regulă, atunci când cumpărați lămpi incandescente convenționale, cumpărătorul este orientat numai pe puterea lor. Pentru a cumpăra o lampă LED pentru această casă nu este suficientă. Când alegeți un dispozitiv de iluminat pe bază de LED-uri, trebuie luate în considerare și alți parametri, inclusiv:

Unghiul discrepantului al fasciculului luminos. În lămpile proiectate pentru a crea iluminare zonală, acest indicator poate fi de 20-30 °. Dacă lampa este achiziționată pentru a ilumina un spațiu mare, unghiul de discrepanță trebuie să fie de cel puțin 120 °.

Temperatura de culoare sau umbra luminii. Corpurile de iluminat cu o temperatură de 2700 - 3500ok dau lumină caldă, asemănătoare lămpilor de iluminat de iluminat; 4000 - 5000OK - vă permite să creați iluminare cât mai aproape posibil de timpul zilei.

Indicele de redare a culorilor. Pentru lămpile cu LED-uri de uz casnic, acest indicator nu trebuie să fie mai mic de 70 de unități.

Cunoașterea cu criteriile de mai sus facilitează alegerea echipamentelor electrice pentru orice spații rezidențiale. Ei bine, în cazul în care încă mai îndoiți corectitudinea alegerii, contactați specialiștii companiei "Lightscon", care vă va ajuta în achiziționarea de lămpi cu LED-uri și lămpi.

Zona de aplicare

în camera de zi;

în hol;

în dormitor;

În grădiniță.

Selecție largă de lămpi

2700k - lumină albă caldă;

4000K - lumina zilei;

6000k - lumină albă rece.

deasupra capului;

încorporabilă;

ultra subțire;

În jos - cu o fază directă de lumină;

cu sticlă.

Lămpile cu LED-uri pentru acasă se potrivesc perfect. Ei nu pâlpâie, adică oferiți un iluminat confortabil. Lămpile sunt produse de diferite forme . Opțiunile de tavan pătrate sunt deosebit de impresionante. Lămpile cu LED-uri spot necesită minim de energie, ele sunt economice. În același timp, ele se disting printr-o durată lungă de viață. Corpurile de iluminat LED pentru lămpile de tavan sunt mai mari decât cele ale becurilor incandescente convenționale de mai multe ori. O lampă poate servi mai mult de 15 ani, economisind peste 50% din electricitate.Lămpile de plafon dau o lumină foarte moale, care este disipată la un unghi mare - mai mult de 120 ° și, prin urmare, pot fi utilizate pentru spații de diferite scopuri:Se potrivesc doar în interior, în structuri suspendate sau la tavane întinse. Ele asigură iluminarea uniformă a întregii încăperi și în zonele care necesită atentie speciala , Puteți crește sau reduce nivelul luminozității. O astfel de iluminare ajută la crearea de confort.Prin temperatura luminii:De proiectare:Și puterea este oferită de la 3 la 25 de wați. Cu noi puteți cumpăra încorporate și la prețuri accesibile. Toate lămpile din catalogul nostru sunt potrivite pentru instalarea în zonele rezidențiale. Puteți alege o lampă pătrată sau rotundă la un preț accesibil.

Lămpile cu LED-uri pentru casă devin din ce în ce mai populare. Ele constituie o concurență semnificativă la lămpile tradiționale și chiar eliminându-le de pe piață. Si de aceea. Principalele lor avantaje:

Economii semnificative de energie electrică;

Ochii plăcute de culoare albă;

Viața de 100 de ori mai mare decât durata alimentării cu lămpi cu incandescență;

Reglarea puterii, designului și culorilor.

În corectitudine, merită, de asemenea, două deficiențe principale ale unor astfel de lămpi:

Preț (când recalculați rublele pentru lumeni de iluminare);

Temperatura muncii.

Pentru a alege modelul lămpii LED de care aveți nevoie, principalul lucru este să luați în considerare scopul camerei și dimensiunea acestuia. De asemenea, luați în considerare atât metoda de instalare. Astăzi există două tipuri: încorporate și deasupra capului. Primul sunt atașați la tavan sau perete, al doilea sunt instalate în pereți și tavane din gips-carton.

Punctul de iluminat LED-uri pentru locuință pentru casă

Spotlighturile înlocuiesc ușor lămpile tradiționale obișnuite și sunt universale în caracteristicile și metodele de utilizare în casă. Acest lucru se referă la instalarea lor direct la candelabru în sine. În plus, datorită designului și stilului, ele pot fi instalate ca un dispozitiv separat de iluminat independent.

Principalele direcții ale aplicării lămpilor de puncte sunt: u200bu200bpeisaje din spate și interioare de design ușoare.

Astăzi, aceste tipuri de lămpi se disting pe piață: pentru peisaje, punct, montat în lămpi incandescente, tradiționale și "cer în stele". Forme de lămpi cu LED-uri pentru standardele de origine: rotunde, dreptunghiulare și pătrate.

Deseori, lămpile cu LED-uri sunt folosite ca lumina de fundal a zonelor interioare individuale. Dacă doriți să le utilizați ca lumină principală, se recomandă combinarea lămpilor unui tip de punct în grupuri mici.

Utilizare lED-uri becuri Putere redusă. Lămpile care se hrănesc cu 12 sau 24 de volți sunt cele mai potrivite pentru casă.

Sursa de alimentare la care este conectată lampa LED-ului, scoateți plafonul. Deci, va fi convenabil să îl utilizați dacă trebuie să reparați și să înlocuiți.

În cazul unei defalcări a luminii de plafon LED, 96% din probabilitatea că problema a apărut cu funcționarea defectuoasă a sursei de alimentare.

Și, în sfârșit. Lămpile cu LED-uri încorporate pot conține unul și mai multe LED-uri suficient de puternice sau mai multe duzini slabe. Mai mult, astfel de lămpi pot fi rotite sau au o direcție constantă de lumină emisă. Primul este recomandat să se instaleze în birou și în bucătărie, deoarece acest tip de becuri va asigura absența umbrelor. Dar al doilea sunt instalate, în principal în toalete și băi și unde nu este necesară o lumină direcțională.

Salutare tuturor! Lămpile cu LED-uri de tavan se bucură de o cerere din ce în ce mai mare - sunt durabile, economice, ușor instalate, nedeclară în funcțiune, vă permit să creați lumina de fundal originală a tavanului și a structurilor, să zoneze camera cu lumină.

Criteriile de alegere

În fața lămpilor cu incandescență, lămpile cu halogen și luminescent, modelele LED au o serie de avantaje. În primul rând este:

incluziunea rapidă și lipsa de încălzire;

lipsa de pâlpâire (efect stroboscopic, care afectează negativ bunăstarea oamenilor și este capabilă să provoace un atac la pacienții cu epilepsie);

focalizare bună (fluxul de lumină nu este aproape disipată, prin urmare, luminozitatea ei este mai mare);

ecologie (produsul nu conține mercur și alte substanțe nocive).

Pentru a ridica corect modelul lămpii, acordați atenție următoarelor parametri:

1. Dimensiunile și tipul carcasei (lampa poate fi încorporată integral sau parțial sau deasupra capului, decalajul dintre suprafața finisajului și placa plafonului trebuie să vă permită să instalați în mod liber lampa încorporată și să aduceți cablajul la acesta );

2. Puterea lămpii (pentru plafoanele din Web din PVC există o limitare a puterii lămpii, deoarece altfel există un risc de deteriorare a materialului de tensiune);

3. Prezența unui radiator de înaltă calitate (producătorii chinezi de lămpi LED ieftine maschează adesea absența unui radiator normal datorită instalării unui balon mat - astfel de dispozitive nu reușesc rapid din cauza supraîncălzirii);

4. Fluxul de lumină (700 lm corespunde aproximativ parametrilor lămpii incandescente convenționale cu o capacitate de 75 W), trebuie să respecte dorințele dvs. cu privire la nivelul iluminării camerei;

5. Temperatura fluxului de lumină (măsurată în Kelvin) - puteți selecta orice nuanță într-o gamă largă de la albastru rece până la galben cald.

Alegerea unei lămpi pentru instalare pe tavan (inserții în construcția plafonului) Fiți atenți la baza becului LED. Dacă decideți să salvați și să utilizați un bec relativ ieftin de la un producător necunoscut, este mai bine să alegeți opțiunea cu o bază comună de tip - va fi mai ușor să alegeți un înlocuitor dacă lampa nu reușește. Cartușe populare pentru lămpi cu LED-uri - GU10, GU5.3, E27, E14.

Proiectarea iluminării de plafon LED, consideră că becurile cu LED-uri de alimentare este de aproximativ 6 ori mai mică decât cea a lămpii cu incandescență la un nivel similar de iluminare. Adică, lampa LED-urilor la 8 - 12 W va fi înlocuită cu o lampă clasică de 75 de wați.

Fiți atenți la această proprietate a noilor modele de lămpi cu LED-uri, ca dimmisme. Normal lămpi de economisire a energiei Nu puteți utiliza într-un complex cu un dimmer - un dispozitiv care vă permite să ajustați fără probleme puterea fluxului de lumină la preferințele dvs. Dar astăzi există lămpi LED, concepute pentru a lucra cu un dimmer.

Tipuri de lămpi LED

Valută spotlights . Amestecat în ridicarea rigidă a tavanului (grabă, gips-carton, suspendată) sau într-o cutie special instruită în spatele plafonului de tensiune, pentru a evita sârmă de sârmă. Conceput pentru a instala LED-uri cu putere redusă (până la 24 W).

La avantajele unui astfel de dispozitive de iluminat Se referă la compactitate și durabilitate. Lămpile de mortise nu sunt potrivite pentru spații umede - Ar trebui să fie protejați de plafonul special. De obicei, ele sunt folosite pentru a ilumina zonele locale, deoarece creează o direcțiune de flux îngustă și pentru a crea lumină de fundal suplimentară.

Semi-uscate și lumini de vârf cu difuzor. Ele diferă de modelele de morți ale unei adâncimi de montare mai mici, ceea ce le permite să fie utilizate dacă există suficient spațiu între tavanul decorativ și aragazul - baza este numai pentru cablare.

Pentru a ilumina camera, cu o astfel de alegere, puteți utiliza lumini de alimentare mai mari, iar difuzorii ajută la asigurarea unei umpluturi uniforme a luminii spațiale. Astfel de lămpi se uită în mod avantajos la plafoanele lucioase colorate de tensiune și ajută la realizarea unor efecte vizuale interesante.

Sofita.. Sursa de lumină este plasată în partea în mișcare a lămpii, a cărui bază este atașată la tavanul decorativ (cu excepția tensiunii). Sofitele creează grinzi ușoare înguste, cu care iluminează suplimentar obiecte sau zone individuale. Capul Sofit se rotește în diferite planuri, ajută la iluminarea părților selectate ale camerei.

Panouri. Curling, lămpi deasupra și suspendate cu o suprafață de împrăștiere sunt potrivite pentru iluminatul general uniform. Datorită grosimii scăzute, ele nu mănâncă înălțimea tavanului. Diferă în formă (poate fi strict geometrică sau arbitrară) și dimensiuni. Modelele curly și rotunde sunt utilizate în camere rezidențialeDreptunghiulară sunt potrivite pentru camere de utilitate și birouri.

Concluzie

Fiecare tip de corp de corp de tavan cu LED-uri are propriile sale specifice. Alegerea modelului depinde de cerințele pentru iluminarea camerei și de stilistul total al interiorului. Unele tipuri de corpuri de iluminat pot fi utilizate ca complementare - de exemplu, iluminarea generală a băii este de a crea cu un panou curly, iar zona de lângă oglindă este aprinsă suplimentar de către dispozitivele punctuale.

Video pe "Cum să alegeți LED-uri pentru plafonul de acasă":

  • Cristian Rusu
  • March 12,2023

Leave a Reply