Asistent Material

Beneficii

by Cristian Rusu
June 15,2022

AlumilCal® este un software construit special pentru a lucra cu baze de date de sisteme arhitecturale. Fiecare profil, feronerie si accesoriu pe care ALUMIL le furnizeaza este actualizat in baza de date, iar desene DXF/DWG pot fi asociate cu ele. Acest lucru inseamna ca de fiecare data cand introduceti pozitii noi in AlumilCal®, in acelasi timp creati si date despre productie.

Designul de conexiuni cu peretii pot fi aduagate si pot oferi informatii detaliate despre sectiuni transversale, impreuna cu cerinte materiale detaliate pentru design-uri Cill si EPDM.

Montanti si traverse de test pot fi inserate orizontal, vertical si oblic in orice unghi. Programul va sugera automat variante practice de conectare.

Informatia privind coeficientul de izolare poate fi oferita pe combinatii de profile, pe masura ce introduceti pozitia. Ulterior, adaugand informatii privind sticla si panelul, puteti obtine informatii complete privind coeficientul Uw. Feroneria pentru usi si ferestre poate fi selectata din meniuri derulante si permite configurarea pas cu pas. Pachetele de tamplarile predefinite sau personalizate usureaza acest proces. Pachetele de feronerie va permit sa alocati toate detaliile cu doar un singur click.

Se pot crea imbinari de profile si de montanti, ceea ce va ofera cerintele materiale necesare pentru cotele de taiere. AlumilCal poate grupa factorii ce determina resturi in proiecte, pentru stabilirea corecta a preturilor si o utilizare completa a barelor.

Din cum se poate vedea din scurta descriere a unora din caracteristicile AlumilCal, prin crearea pozitiilor detaliate, pot fi generate rapoarte precise de estimare. Aceste rapoarta pot fi utilizate, pentru a determina costul real al proiectelor.

Sistemul permite selectarea de optiuni ce ofera posibilitatea adaugarii propriilor materiale in pozitiile selectate, inclusiv costurile cu manopera si instalarea.

AlumilCal contine toate preturile de vanzare pentru baza de date cu sisteme arhitecturale si va permite sa va configurati propriile grupuri de discount. De asemenea, se pot configure si diferite tipuri de estimari, astfel incat clientii dumneavoastra sa poata utiliza rapoartele de oferta, pentru a putea crea desene si cotatii

  • Cristian Rusu
  • June 15,2022

Leave a Reply