Asistent Material

Constructii si amenajari din sticla

by Cristian Rusu
July 30,2022

Alegeți pereți despărțitori din sticlă securizata pentru amenajarea locuintei, birourilor sau spatiilor intunecate.

Sunt persoane care aleg caramida, atlele rigipsul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.

Cei ce aleg sticla pentru compartimentari, pereti si usi, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete, in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca peretii din sticla nu necesita sa fie zugraviti si isi pastreaza ani indelungati aspectul de nou.

Deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie o sa vedeti ca avem dreptate.

Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu.

Unii spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata.

Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida!!! Da, daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla scaunul loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura!

Compartimentarile, usile si peretii din sticla, asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla.

Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

Nevoia de apropiere, de spațiu, de luminozitate, dorința de libertate și lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereți și compartimentări din sticla.

  • Cristian Rusu
  • July 30,2022

Leave a Reply