Asistent Material

Dedeman Organe de asamblare si feronerie

by Cristian Rusu
March 11,2022

Oferta Dedeman cuprinde o gama diversa de organe de asamblare, accesorii pentru mobila si feronerie, conectori pentru constructii de lemn, roti si rotile pentru transpaleti si carucioare, ancorari si tractari.

Organele de asamblare sunt elemente indispensabile atat in gospodarie cat si in domeniul constructiilor. Acestea sunt realizate din inox sau otel zincat, cu finisaj alb sau galben, autofiletante sau autofilante, fiind utilizate pentru fixare in lemn, metal, zidarie, beton, PAL sau placi din gips carton.

Organe de asamblare cu uz general:

Suruburi pentru lemn, PAL, tabla;

Suruburi cu filet metric;

Tije filetate, piulite, saibe, nituri, cuie.

Organe de asamblare cu uz in constructii:

Suruburi autoforante;

Ancore pentru usi si ferestre;

Conexpanduri si dibluri metalice;

Ancore cu surub, dibluri, agatatori;

Coliere si seturi de fixare.

Accesoriile pentru mobila si feronerie sunt elemente de detaliu care fac diferenta, acestea simplificand experienta in utilizare, mascare, sustinere, asamblare, deschidere sau inchidere a corpurilor de mobilier, etc. Aici puteti gasi: manere, butoni, cuiere, balamale, glisiere, console, picioare pentru mobila, rotile, capace de plastic pentru mascare, suruburi, accesorii pentru protectie mobilier, dar si alte accesorii.

Daca esti in cautare de diversi conectori pentru constructii de lemn, in oferta Dedeman gasesti o gama variata de elemente de fixare si asamblare a structurilor de lemn, respectiv:

Coltare metalice si placi perforate;

Ancore de pana;

Suporti grinda;

Suporti stalpi ( camasuiala, papuc tabla ).

In categoria ancorari si tractari, puteti regasi:

  • Cristian Rusu
  • March 11,2022

Leave a Reply