Asistent Material

Iluminat pentru dormitor

by Cristian Rusu
September 14,2023

Iluminare la dormitor

Dormitorul este o cameră calmă, pentru relax și odihnă. O lumină potrivită va face o atmosferă foarte frumoasă.

În general, este recomandat să alegeți o lămpă în dormitor cu lumină caldă și luminozitate mai mică. Pentru acesta clientul trebuie să aleaga din culoarele de iluminat în primul rând dacă este în dormitor care are un dulap mare. Culoarea lămpii ar putea denatura culoarea hainelor.

Vom parcurge iluminatul dormitorului în ordine. Important este lumină de tavan centrală, care poate sa fie suprapusă dar și agăţată. Rendl are multe lumine agăţate la alegere din multe opțiuni. Clienții au posibilitate de alegere din multe opțiuni de exemplu candelabre, lămpi subtile, abajururi romantice croșetate. Tendințele sunt abajururile din materiale naturale, cum ar fi rattan, bast sau răchită, din lemn, dar și tricotate din materiale textile. Nu există limite la imaginație.

Pentru camere mai mici sunt potrivite lumine suprapuse pentru că măresc spațiul optic. La Rendl și cei mai pretențioși clienți vor alege lumine, pot alege din un design clasic sau o lampă clasică, inconfundabilă, care va deveni caracteristica dominantă la camera.

Cel mai cautat produs din dormitor este lumina de noapte, care lumineaza de ajuns pentru orientare dar nu a sa fie puternic.

O parte importanta a iluminatului dormitorului este o lampă de citire. Acesta funcţie poate îndeplini lampa de masă. Or tot posibil este o lampă de podea cu o lampa direcțională încorporată pentru citire. Lampa nu ar trebui să fie foarte puternica și ar trebui să aibă o lumină care poate fi direcționată direct. Cu acesta nu a să deranjați partenerul de dormit. Potrivit sunt tot la fel lumine cu dimmer cu care este posibil de controlat intensitatea luminii. Pentru dormitor este tot posibil de alegere o lumina de exemplu pentru masa de lucru or pentru un dulap. Toate luminele este posibil de aliniat la ultimul detaliu - cu colectia de la Rendl. Așa că dormitorul dvs. sa fie curat și iluminarea la dormitor face o atmosferă la cameră. Experții de la Rendl vor fi la dispoziție să vă sfătuiască cu privire la alegerea dvs.

  • Cristian Rusu
  • September 14,2023

Leave a Reply