Asistent Material

Lampi solare de gradina

by Cristian Rusu
February 28,2023

Lampa solara este un corp de iluminat pentru exterior caracterizata in primul rand de eficienta energetica, deoarece acesta se bazeaza strict pe lumina solara, fiind independenta de o sursa de curent. Ziua, panoul solar transforma energia solara in electricitate si este stocata in acumulator, iar noaptea, lampa se aprinde automat, folosind energia deja stocata.

Puteti opta pentru lampi solare de gradina clasice sau decorative, care vor transforma gradina sau terasa dumneavoastra intr-un spatiu primitor si calduros.

Avantajele lampiilor solare sunt:

Economice – nu consuma curent;

Independente – nu necesita legarea la o sursa de curent;

Practice – pot fi usor mutate.

Pentru ca o lampa solara de gradina sa fie eficienta si sa ofere lumina o perioada cat mai indelungata, amplasati corpul de iluminat in spatii luminoase. Pozitionarea acestora in locatii intunecoase, poate influenta incarcarea acumulatorului si poate scurta durata de functionare a lampii pe timpul noptii. De asemenea, lampile solare sunt dotate cu senzor de lumina ce determina aprinderea acestora automat. Din acest motiv acestea nu trebuie sa fie asezate langa alte corpuri de iluminat, acest lucru putand cauza stingerea lampii.

Transformati gradina sau terasa dumneavoastra intr-un spatiu magic si luminos!

  • Cristian Rusu
  • February 28,2023

Leave a Reply