Asistent Material

TOP-10 Firme de Geamuri si Ferestre Termopan | Moldova

by Cristian Rusu
January 01,2022

Am intrat deja în a doua lună de toamnă, încă ne este greu să ne obișnuim cu aerul rece dis de dimineață. Deși este un anotimp spectaculos, colorat în nuanțe aurii, toamna se grăbește să ne pregătească pentru cel mai rece anotimp – iarna, iar noi am mai dori un pic de vară.

Odată cu instalarea temperaturilor scăzute, fiecare proprietar trebuie să se asigure că locuința sa va fi călduroasă și eficientă din punct de vedere termic. Motivul care poate să ducă la pierderea semnificativă de căldură sunt geamurile. Pentru a evita frigul în incinta încăperilor fiecare dintre noi trebuie ferestre termopan.

Alegem ferestre termopan

Ce facem și la cine apelăm pentru a păstra căldura pe timpul rece? Majoritatea proprietarilor locuințelor au instalat geamuri termopane. Geamurile termopane și structura acestora, fie ea din PVC, lemn sau aluminiu, au nevoie de o mână de profesionalist pentru a se menține eficiente pe tot parcursul anotimpului rece.

Care sunt companiile la care poți apela cu încredere pentru a instala geamuri termopane? vă recomandă un top 10 companii de producere a ferestrelor din Republica Moldova. Iată care sunt producătorii autohtoni de geamuri termopane.

PLASTAL

PLASTAL este un partener autorizat REHAU în Republica Moldova. Certificarea „Partener Autorizat REHAU” este o garanție a calității produselor și respectarea tuturor cerințelor tehnologice pentru fabricarea tâmplăriei PVC. Fabrica de ferestre termopan, Plastal oferă un portofoliu generos de produse unice pe piața din Republica Moldova. Plastal oferă clienților săi garanție, calitate și profesionalism, iar produsele pot fi achiziționate la prețuri speciale.

Salamander MD

Salamander MD este compania ce produce ferestre termopan și uși PVC. Compania oferă posibilitatea de a confecționa geamuri termopane la comandă. Produsele Salamander se deosebesc prin design deosebit și sunt remarcabile prin rezistență și calitate.

ConPlast Design

ConPlast Design este unul dintre principalii producători de tâmplarii din PVC și aluminiu cu punte termică, fiind cunoscută atât la nivel național cât și la nivel internațional. ConPlast este considerată o companie de încredere în domeniul tâmplăriei PVC cu o creștere a facilităților de producție și dezvoltare a unui sistem propriu de distribuție.

VefaSistem

VefaSistem produce ferestre termopan ce reprezintă un produs performant, durabil și prietenos cu mediul. Materialele inovative de la producători cu nume mondial înseamnă o soluție sigură și durabilă pentru o casă caldă și luminoasă. Compania oferă calitate și siguranță datorită celor mai noi tehnologii de fabricare a geamurilor termopane.

ProfSystem

ProfSystem produce ferestre cu geamuri termopane de cea mai înaltă calitate, folosește în producerea ferestrelor doar componente ecologice, profil german KBE, feronerie germană Siegenia Titan și austriacă MACO, geamuri termopane energo eficiente. ProfSystem vă oferă 5 ani de deservire tehnică la ferestre de steclopachet.

Kameleon

Kameleon este producător național care are ca scop primordial asigurarea cu soluții complete a clienților, oferind ferestre termopan, uși, porți, rolete, automatizări, marchize și obloane cu caracteristici înalte de performanță, fiind fabricate și livrate cu respectarea strictă a standardelor și cu aplicarea tehnologiilor avansate. Diviza principală a companiei este calitatea și responsabilitatea.

Majorlux Design SRL

Majorlux Design SRL este compania care oferă mai multe variații ale ferestrelor în funcție de nevoile, preferințele și prețul acestora. Pentru fabricarea de ferestre termopan și uși se folosesc mașini de înaltă calitate din Germania. Fiecare lucrare este însoțită de certificatul de garanție și declarația de conformitate.

Okna Prima

Okna Prima - fabrica de ferestre termopan cu o experință de 25 de ani pe piața din Republica Moldova, oferind o garanție de 15 ani pentru ferestrele produse și instalate. Fabrica de ferestre Prima oferă clienților săi cel mai bun preț și cea mai înaltă calitate la toată gama de produse.

ICIRA-PLAST LTD

ICIRA-PLAST LTD produce diverse tipuri de uși și ferestre termopan, precum și alte ansambluri care sunt conectate la acestea pentru a crește confortul și siguranța clienților noștri. Compania aduce pe piață ferestre de steclopachet și uși din aluminiu și PVC. Cei care apelează la serviciile companiei pot beneficia de consultanță specializată, transport și instalare pentru întreaga gamă de produse din toată Republica Moldova.

e

este compania cu mai mult de opt ani de experiență, cu propria sa fabrică de producție performantă. Experții calificaţi vor aborda profesional toate întrebările şi cerințele clienților. De asemenea puteţi comanda ferestre de steclopachet, lemn sau aluminium de orice configurație. Aici veți găsi specialiști de încredere, responsabili și cu experiență.

Geamuri termopane ne oferă mai multe beneficii, printre care: confortul, izolația, înlăturarea zgomotului. Ele ajută la menținerea căldurii pe timp de iarnă și menține răcoarea în casă pe timpul verii.

Prin urmare, dacă doriți ferestre termopan care să vă facă viața mai comodă, mai ales pe timp de iarnă, apelați la un producător de geamuri termopan menționat în lista de mai sus.

  • Cristian Rusu
  • January 01,2022

Leave a Reply